Re: ~*~*~*~ hahaha hiiii evry1 i neva make game soo hrez game 4 all frendzz on chkpak~*~*~*
~~~*** ohhh m frum usa***~~~
~~~**** yeeeessssss jaanu i alwayzz missssssss u i alwayyzzzzz tink of u u have stolen all ma thoughts n all ma love hehe ;);)***~~~ u reeaallyyyyy misssss me huh hehehe ;)**~~
Re: ~*~*~*~ hahaha hiiii evry1 i neva make game soo hrez game 4 all frendzz on chkpak~*~*~*
~~~*** hahaha oiiii omi jaanu im laziest gurl ever hahahaha ma net not workin as well as b4 it takes 4ever just 2 get on chkpak is why i havnt made yahoo dunt woryyyy m on the case hmmm ohhhh sadiya omi sadiya hahahahahaha ( sos ) :P:P:P
hello jaaneman do u lyk 2 hv fonts & running name 2nd mane as i hv.....if u neeed jst say...now better....AKKA ..DIYA ... OMi..hhehehe...1000 kisses 2 u..:p
http://www.chakpak.com/cpl/replytodiscussion?threadId=25224
just visit click or open the above link....thr i hv given neha to the code in 1st page ..2nd last post/rply...just copy tht....edit...paste ur 2nd name & save or update...ahha so simple